İZMİR / SEFERİHİSAR - Yeni Orhanlı Ortaokulu

Yeni Orhanlı Ortaokulu

Orhanlı Mahallesi Orhanlı Caddesi No181 SEFERİHİSAR / İZMİR
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, içinden çıktığı toplumun değer yargılarını özümsemiş, gücünü geçmişinden alan, toplumu adına geleceğe dair plan ve projeleri olan, yeniliklere açık, özgüveni gelişmiş, araştırmacı, sorgulayıcı niteliklere sahip öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan, milli ve evrensel değerleri tanıyıp benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendine yetebilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek okulumuzun temel amacıdır.
Başlama 08.40 Bitiş 14.50
Belediye Otobüsleri ile yapılmakta
Taşımalı servisleri vardır.
Orhanlı Mahallesi Seferihisar / İzmir
İzmir´ e 58 Km. Seferihisar´a 17 Km. Menderes´ e 17 Km.
İlçedeki spor müsabakaları, okul içi etkinlikler,
Tübitak projeleri